Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stao u obranu prijatelja

Putin ŠOKIRAO izjavom o Berlusconiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin stao je danas u obranu svojeg dugogodišnjeg prijatelja Silvija Berlusconija, ustvrdivši da se bivšem talijanskom premijeru ne bi sudilo za spolni odnos s maloljetnom osobom da je homoseksualac.

'Berlusconiju sude zato što živi sa ženama. Da je homoseksualac, nitko ne bi digao ni prst na njega', rekao je Putin na skupu ruskih novinara i stručnjaka.

Putinova je ocjena kod okupljenih izmamila smijeh zato što se činilo kao da se odnosi na kritike koje Rusiji stižu izvana zbog zakona kojim je ove godine uvedena zabrana širenja 'gay propagande' među ruskom mladeži.

>>
Papa: Crkva se ne smije miješati u živote homoseksualaca!

Berlusconi se žalio na presudu zbog plaćanja spolnog odnosa s bivšom plesačicom u noćnom klubu dok je bila mlađa od 18 godina.

Berlusconi i ruski predsjednik smatraju se prijateljima, a Putin je svoju odanost dokazao kad je na jednoj konferenciji 2011. rekao da 'koliko god signora Berlusconija gnjavili zbog njegovog osobitog odnosa prema ljepšem spolu, n se pokazao odgovornim politučarem'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Vladimir Kara-Murza 25 godina zatvora Svjetski čelnici osudili zatvaranje ruskog novinara i Putinova kritičara: Traži se hitno puštanje na slobodu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene