Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao na nenaseljeno područje

Američki vojni zrakoplov srušio se na zapadu Njemačke, pilot iskočio iz aviona

Američki zrakoplov F-16 (Foto: AFP)
Američki zrakoplov F-16 (Foto: AFP) Foto: Afp
Vojni zrakoplov srušio se nešto nakon 15 sati na zapadu Njemačke, potvrdila je policija.

U utorak iza 15 sati na zapadu Njemačku srušio se vojni zrakoplov, priopćila je policija. Pilot se uspio spasiti iskakanjem iz zrakoplova i prevezen je u bolnicu. Avion se srušio na nenaseljeni dio, a policija je odmah blokirala to područje.

Pročitajte i ovo Cesta, ilustracija Kao i prije 50 godina Panika u Njemačkoj, od ljeta je moguća velika promjena u prometu Slika nije dostupna Talijanski dio jadrana Nestali zrakoplov F-16 izvučen iz mora, pilotu ni traga

Njemačke zračne snage potvrdile su da je riječ o američkom zrakoplovu F-16, piše RT. Da se srušio vojni zrakoplov SAD-a potvrdio je i glasnogovornik policije u Trieru, ne navodeći o kojem je točno zrakoplovu riječ, prenosi Bild.

Zrakoplov je pao u još nepoznatim okolnostima blizu američke vojne baze Rammstein. Bio je na trenažnom letu, preciziralo je američko veleposlanstvo u Njemačkoj. Pilot se katapultirao na vrijeme i primljen je u bolnicu zbog lakših ozljeda, navodi veleposlanstvo koje je dodalo da nije bilo žrtava na tlu. (V.P./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene