Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UOČI IZBORA

Posljednje obraćanje javnosti kandidata Koalicije ZA u Splitu: "Dalmacijom su zapuhali snažni vjetrovi promjena"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidati za župana, dožupanicu i dožupana Koalicije ZA (Nezavisna lista mladih, Pametno za Split i Dalmaciju, HSLS) održali su danas u Splitu konferenciju za medije te imali posljednje obraćanje javnosti i biračima prije izborne nedjelje – Ante Pranić, Daša Dragnić i Ante Renić.

Ante Renić, kandidat za dožupana i član skupštine stranke Pametno za Split i Dalmaciju, izrazio je iznimni optimizam oko uspjeha u prvom izbornom krugu.

"Kada je Ante Pranić počeo okupljati tim ljudi za promjene, izgledali smo kao grupa hrabrih entuzijasta u srazu s velikom mašinerijom. No putem nam se priključilo puno fantastičnih ljudi, s velikom energijom… i promjene su postale moguće! Dok je takvih ljudi, nema straha za županiju, nema straha za naše gradove i mista!"

Daša Dragnić, kandidatkinja za dožupanicu, profesorica Ekonomskog fakulteta i jedna od brojnih nezavisnih pojedinaca, pozvala je birače da na ovim izborima biraju promjenu. "Da, okupili smo se oko zajedničkih vrijednosti, promišljali i radili zajedno, definirali programske smjernice - jer važno je tko i kako upravlja županijom, ona u mnogočemu utječe na život stanovnika svakog našeg grada, općine, mjesta. A mi smo ti koji biramo – hoće li utjecati loše ili dobro, uključujući se i birajući tko će upravljati našom županijom. Mnogi nam govore: 'Imate velike šanse! Želimo vam sreću!' Ne, ne mi, Splitsko-dalmatinska županija ima velike šanse! A ključ te sreće je u rukama svakoga od nas – u našem izlasku na izbore i biranju promjena! Učinimo to – otključajmo naše bolje danas i sutra! ZAjedno!"

Ante Pranić, dosadašnji gradonačelnik Vrgorca, kandidat za župana i nositelj liste za županijsku skupštinu, zatražio je od birača da se ovu nedjelju priključe promjenama koje dolaze. "Da, Dalmacijom su zapuhali snažni vjetrovi promjena. Napokon je došao trenutak da, nakon 28 godina loše vladavine, prodišu svi naši razvojni potencijali, oslobođeni stranačkih okova, lošeg kadroviranja i partikularnih interesa. I znajte, jedino čega se vladajući, i njihovi trgovački partneri i interesne skupine boje, upravo ste – vi. Boje se vašeg izlaska na birališta i vašeg glasa. Zato vas pozivam, mi vas pozivamo – u nedjelju se naoružajte smiješkom, s radošću se prošećite do birališta i s ponosom izaberite promjene. Pred nama je nova šansa za bolju Splitsko-dalmatinsku županiju, koja može i treba postati motor gospodarskog i društvenog razvoja cijele Dalmacije! Iskoristimo je! ZAjedno!"

Kandidati su prisutnim novinarima zahvalili na suradnji u kampanji prvog izbornog kruga najprepoznatljivijim proizvodom koji nosi oznaku Vrgorac Quality – vrgoračkim jagodama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene