Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bespoštedna bitka u Zagrebu

Andrija Jarak o dosadašnjoj kampanji: "Svi kažu da će biti otvoreni i pošteni, ali mnogo je valjanja u blatu"

Tomislav Tomašević predao je preko dvadeset tisuća potpisa za svoju kandidaturu u Zagrebu. Andrija Jarak analizirao je dosadašnji tijek kampanje.

Predstavnici platforme Možemo, čiji je kandidat Tomislav Tomašević po mnogima jedan od favorita u utrci za gradonačelnika Zagreba, predaju potpise koje su prikupili proteklih dana.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Mnoge nikad nisu ispražnjene Tomašević: Od 1. svibnja besplatno će se prazniti septičke jame Dječji vrtić - 1 neugodno iznenađenje Povećali su im subvencije, ali ni to nije dovoljno, roditelji su ogorčeni: "Gradski je vrtić otprilike 200 eura jeftiniji"

Tomašević je rekao da je dobio 20.236 potpisa. Nada se svojoj pobjedi i stabilnoj većini u gradskom parlamentu jer će samo na taj način moći realizirati brojne projekte koje su iz platforme najavili.

"Svi kažu kako će biti otvoreni, pošteni, transparentni, jasni, kreativni i pozitivni i da neće napadati svoje protukandidate. Današnji dan je to po tko zna koji put demantirao. Iz svih smo tabora čuli optužbe o tome tko je dobivao milijunske donacije iz inozemstva, tko je pomagao Milanu Bandiću te godinama i desetljećima dizao ruke za sumnjive projekte i proračune.

Bit će valjanja u blato kako sami političari vole kazati, u ova dva završna tjedna kampanje. HDZ je predstavio svoj program te su iz stranke uvjereni u svoju pobjedu, a Joško Klisović vjeruje da će vladati Zagrebom u koaliciji sa svim građanima, a najavio je i da će pokrenuti platformu zviždača i da će svi moći prijaviti bilo kakve nepravilnosti", analizira Andrija Jarak.

SDP i Možemo su danas predali svoje potpise, a sudeći prema najavama sutra ujutro će to napraviti i HDZ.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene