Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cijena starta niža 32%

ZET poskupio, taksi Oryx pojeftinio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oryx taxi spustio je svoje cijene, nakon što je u siječnju već s cijenom od 4,8 kuna po kilometru postavio za sada najnižu gradsku cijenu prijeđenog kilometra taksi prijevozom. Od danas su za 32 posto spustili i cijenu starta.

Oryx taxi je spustio cijene. Dok su u ZET-u za 30 % poskupile cijene prijevoza od 1.3.2012., u Oryx-u čine sve kako bi bili što pristupačniji građanima. Ovom odlukom želimo utjecati na još snažnije povećanje broja korisnika taksi usluga u gradu, poručuju iz Oryx taksija.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Taxi - 2 Muke po pravilniku Problemi taksi prijevoznika: "Auto iz 2015. mi leži doma, a s autom koji je prošao 700 tisuća kilometara, iz 2001., vozim goste…"

>> Bum! među taksistima, otkrijte koji su snizili cijene za 40 posto

Cijene ZET-ovih usluga više su za 30% od 1.3.2012. Nakon tri mjeseca pregovora između zagrebačkog gradonačelnika i Zagrebačkog holdinga rezultat je trenutno poskupljenje tramvaja i autobusa. Mjesečna karta je tako 120 kuna, godišnja 1200, no za radnike je to 360 odnosno 3480 kuna godišnja. Karta u tramvaju košta 15 kuna, a na trafici 12.

Oryx taxi dodatno je spustio svoje cijene, nakon što je u siječnju već s cijenom od 4,8 kuna po kilometru postavio za sada najnižu gradsku cijenu prijeđenog kilometra taksi prijevozom. Od danas su za 32 posto spustili i cijenu starta za taksi vožnju, pa ona iznosi 9,5 kuna umjesto dosadašnjih 14.- Ovom odlukom, kao i onom ranijom početkom godine, želimo utjecati na još snažnije povećanje broja korisnika taksi usluga u gradu. Sada smo po redovnom cjeniku drugi najjeftiniji taxi prijevoznik u Zagrebu,izjavio je Ivan Zubak, potpredsjednik Uprave Oryx grupe.Ujedno poručuje kako snižavanjem cijene starta neće doći do smanjenja kvalitete usluge. (Agencija VLM)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene