Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Taksi Konkurencija u Zagrebu je učinila svoje. Iako je Cammeo još uvijek malo povoljniji, Zagrebački taksisti su snizili cijene za 40 posto. Ali neki taksisti odbijaju to učiniti i sad nastaje zbrka, kako prepoznati taksista koji nije snizio cijenu?


Građani kažu da uvijek postoji razlog za vožnju taksijem, a od danas još jedan razlog više. 'Start je 9 kuna 90 lipa kilometar 4.90 lipa', ističe Željko Petrović, predsjednik udruženja Radio taxi. 'Mi smo napravili bum, u principu, sa starim zagrebačkim taksistima', dodaje Petković. Ističe i kako to znači pojeftinjenje od 40 posto, a kaže kako neće naplaćivati noćnu vožnju, praznike, blagdane i prtljagu.

Vezani članci Taksi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Stigla su stroža pravila za taksi-prijevoz: Što su donijela korisnicima? Ilustracija (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Slovački sud zabranio Uber

Dakle, pitajte taksista što misli prije nego što uđete, a možete mu i čitati misli ako ima plavu naljepnicu. A što je taksi konkurencija rekla o svemu te građani, pogledajte u video prilogu.