Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se provjerava

Stigao odgovor Vrhovnog suda o Turudiću: Hoće li pokrenuti stegovni postupak?

Ivan Turudić
Ivan Turudić Foto: Damjan Tadic/Cropix
Stigao je odgovor Vrhovnog suda o porukama između Ivana Turudića i Josipe Rimac.

Nakon što su u javnost isplivale poruke između vladinog kandidata za glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića i bivše državne tajnice Josipe Rimac stigle su brojne reakcije od raznih političara, a čeka se hoće li institucije što učiniti po tom pitanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravičan zločin Sedmorica silovala 13-godišnjakinju, njezinog dečka prisilili da sve gleda: "Preklinjem vas, nemojte me povrijediti, pustite me"

Tako je predsjednik SDP-a Peđa Grbin pozvao predsjednika Vrhovnog suda i ministra pravosuđa Ivana Malenicu da pokrenu stegovni postupak te da zatraže Turudićevo razrješenje.

N1 poslao je upit Radovanu Dobroniću, predsjedniku Vrhovnog suda od kojeg su zatražili odgovor hoće li se pokrenuti mjere protiv Turudića.

"Vrhovni sud će provjeriti navode iz tiska i nakon toga će donijeti odluku", odgovorili su.

Pročitajte i ovo Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Predsjednik Vrhovnog suda jedan je od onih koji mogu od Državnog sudbenog vijeća zatražiti pokretanje stegovnog postupka protiv Turudića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene