Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreće i radovi

Na autocesti kod Kutine izgorio auto: Ogromne gužve na autocesti A1 prema moru

Kolona vozila na A1
Kolona vozila na A1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Kolona vozila na A1 Kolona vozila na A1 Foto: DNEVNIK.hr Kolona vozila na A1 Kolona vozila na A1 Foto: DNEVNIK.hr Kolona vozila na A1 Kolona vozila na A1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Kolona vozila na A1 Galerija 1/4 >>
Na autocesti A1 stvorile su se ogromne gužve, a povremeno se zatvara i tunel Brezik u smjeru Dubrovnika. U koloni se vozi i kod Posedarja.

Na autocesti A3, između čvorova Popovača i Kutina, u smjeru Lipovca jedno vozilo zahvatio je požar, zbog čega se na toj dionici vozi uz ograničenje brzine od 80 km/h jednim trakom te se stvaraju gužve, izvijestili su iz HAK-a.

Na autocesti A1 prema moru vozi se u koloni. Ogromne gužve stvorile su se u subotu popodne zbog prometnih nesreća i radova.

HAK je u 13:30 sati javio kako su se na autocesti A1 u smjeru mora stvorile velike gužve, a pojačan je promet i na cestama u priobalju te na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom i Srbijom gdje su zabilježena duža čekanja.

Vozilo u kvaru na autocesti A6 u tunelu Veliki Gložac u smjeru Rijeke. Vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Pročitajte i ovo Kazna za parkiranje Pula 15 eura Bizaran slučaj u Puli: Županijski tužitelj pod istragom zbog kazne za parkiranje

Između čvorova Otočac i Perušić, u zoni radova i dvosmjernog prometa, u smjeru Dubrovnika kolona je oko 9 km te se povremeno zatvara tunel Brezik u smjeru Dubrovnika zbog kolone vozila u tunelu. Prometna nesreća je na čvoru Posedarje, u zoni radova, u smjeru Zagreba  te se vozi usporeno u koloni.

I na autocesti A3 Bregana-Lipovac povećana je gustoća prometa u smjeru Lipovca. Kolona osobnih vozila između odmorišta Spačva i čvora Lipovac u smjeru GP Bajakovo je oko 2 km, a kolona teretnih oko 7 km.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene