Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Važne obavijesti

Vozači, pripazite! Zatvoreno raskrižje na Jarunu, a u srijedu počinju tromjesečni radovi u centru grada

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U gradu traju veliki radovi, tako se na raskrižju Jarunske ulice i ulice Hrgovići radi kružni tok, a u srijedu počinje rekonstrukcija vodoopskrbnog cjevovoda na dijelu od Prilaza Gjure Deželića do Ulice Vjekoslava Klaića.

Kako su izvijestili iz grada, od utorka je onemogućeno kretanje vozilima na raskrižju Jarunske ulice i ulice Hrgovići jer se radi kružni tok. Očekuje se da će radovi trajati do petka 8. ožujka do 15 sati.

Prilikom izvođenja predmetnih radova obilazni pravci bit će:

Jarunska - M. Haberlea - Horvaćanska cesta - Hrgovići - Jarunska i obratno te
Hrgovići - B. Vukasa Bajde - I. Akropovića - Jarunska i obratno.

Ilustracija Karta radova i prometa Foto: Zagreb.hr

Kačićevom ulicom, na dijelu od Ilice do Ulice Isidora Kršnjavog bit će otežan promet od srijede 28. veljače od 8 sati do završetka radova koji će trajati oko tri mjeseca i odvijat će se u nekoliko faza.

Pročitajte i ovo Darko Milinović, Gordan Maras i Hrvoje Krešić Krešendo Hrvoja Krešića Milinović otkrio zbog čega je u 4 ujutro probudio Sanadera: "Doći ću povraćati na Vladu"

U prvoj fazi od 28. 2. do 9. 3. 2024. zbog izvođenja rekonstrukcije vodoopskrbnog cjevovoda na dijelu od Prilaza Gjure Deželića do Ulice Vjekoslava Klaića bit će onemogućeno prometovanje iz smjera juga prema sjeveru, dok će se promet u smjeru sjever - jug odvijati nesmetano.

Preporučeni je obilazni pravac Klaićeva - Primorska - Prilaz Gj. Deželića.

"Apeliramo na pješake da obrate posebnu pozornost jer će nogostup biti zauzet, a kretanje pješaka predviđeno je označenim obilaznim pravcima. O nastavku radova u drugima fazama javnost ćemo pravovremeno obavijestiti. Sve sudionike u prometu molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća", poručuju iz Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Vatrogasci i istražitelji u bijelim odijelima dojurili u kuću Trumpova sina: "Ova vrsta sranja je neprihvatljiva"

Pročitajte i ovo Ilustracija Ozbiljan problem Proglasili izvanredno stanje zbog opasne zaraze: "Izbijanje epidemije je neizbježno"

Đorđićeva ulica na dijelu od Petrinjske do Palmotićeve ulice bit će zatvorena za sav promet u srijedu od 8 do 16 sati.

Zbog izvođenja radova na unutarnjem uređenju stambene zgrade Đorđićeva 7 bit će potrebno osigurati prostor za smještaj miksera i pumpe za beton na javnoj površini te će ulica na tom dijelu biti privremeno zatvorena za promet.

Obilazni pravac bit će Petrinjska - Amruševa - Palmotićeva.

Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju strpljenja i razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene