Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevozio migrante

Filmska jurnjava: Bježao policiji pa probio rampu, projurio u drugu državu i tamo neslavno završio suludi pohod

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Vozač se oglušio na naredbe policije da se zaustavi, autom je probio rampu na autocesti da bi na kraju sletio s ceste u Sloveniji. Kasnije je ustanovljeno da je u automobilu prevozio migrante.

Vozač koji je krijumčario migrante u vozilu latvijskih registarskih oznaka nije se zaustavio na naredbe policajaca, ignorirao je zvučna i svjetlosna upozorenja te je pokušao pobjeći.

Cijeli incident dogodio se u ranim jutarnjim satima u subotu.

Pročitajte i ovo Krešo Beljak, predsjednik HSS-a U Samoboru HSS se okupio na Glavnoj skupštini stranke, Beljak poručio: "Pokazali smo jedinstvo koje je nužno pred izbore"

Kako navode iz PU karlovačke vozač se nije zaustavio na više postavljenih policijskih punktova te se oglušio na naredbe policajaca i ubrzavao u smjeru Karlovca.

Kad je stigao do naplatnih kućica autoceste u Karlovcu, nije se zaustavio nego je probio spuštenu rampu i nastavio kretanje po autocesti u smjeru juga gdje je ponovo kod izlaza s autoceste probio rampu.

Pročitajte i ovo Zgrada u Sinju - 1 Nesreća u Sinju Djevojčica na koju je pao kamen operirana u splitskoj bolnici: "Situacija je ozbiljna, osam sati smo morali čekati na nove informacije"

Nakon što je sišao s autoceste, nastavio se kretati prema Sloveniji te je preko bivšeg graničnog prijelaza ušao u zemlju.

Prema informacijama slovenske policije vozač je automobilom sletio s ceste i udario u stablo, a u vozilu je prevozio više stranih državljana te je uhićen.

Službeno vozilo i objekti Hrvatskih autocesta su oštećeni, a policija provodi kriminalističko istraživanje te je u kontaktu s kolegama iz Slovenije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene