Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Samoboru

HSS se okupio na Glavnoj skupštini stranke, Beljak poručio: "Pokazali smo jedinstvo koje je nužno pred izbore"

Aktualno Galerija Krešo Beljak, predsjednik HSS-a Krešo Beljak, predsjednik HSS-a Foto: Vijesti u 17 Glavna skupština HSS-a - 1 Glavna skupština HSS-a - 1 Foto: Vijesti u 17 Glavna skupština HSS-a - 2 Glavna skupština HSS-a - 2 Foto: Vijesti u 17 +0 Krešo Beljak, predsjednik HSS-a Galerija 1/4 >>
U Samoboru je u subotu održana Glavna skupština Hrvatske seljačke stranke.

U Samoboru su se u subotu na Glavnoj skupštini HSS-a sastali svi članovi glavnog odbora HSS-a te predstavnici općinskih i gradskih organizacija.

Birana su radna tijela skupštine, a predsjednik Krešo Beljak podnio je izvješće o radu s naglascima na pripreme za super izbornu 2024. godinu.

HSS nudi biračima svoje političko iskustvo, tradiciju, znanje i poštenje.

"Moram reći da je najbitnija stvar sa ove skupštine da se pokazalo jedinstvo HSS-a usprkos tome što su mnogi pokušavali opet to narušiti. Koliko god da smo mali, koliko god da smo slabi, ima ljudi koji su htjeli opet napraviti neki cirkus, no nisu uspjeli. Moje izvješće je prošlo jednoglasno i na to sam izuzetno ponosan tako da mislim da je to najbitnija stvar, da smo pokazali jedinstvo koje nam je nužno potrebno sada pred izbore", rekao je predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene