Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bilo je i nezgoda

Kaos na zagrebačkoj obilaznici i tko je za to kriv: Evo što kaže HAK

Stanje u prometu na zagrebačkoj obilaznici tijekom subote pratila je reporterka Dnevnika Nove TV Anja Perković.

Stanje u prometu na zagrebačkoj obilaznici u subotu pratila je reporterka Dnevnika Nove TV, Anja Perković te otkrila što bi moglo biti uzrokom velikim zastojima.

"Iz HAK-a poručuju da je razlog gužvama jednostavno pojačan tranzit, gust promet zbog nadolazećih blagdana. S obzirom na to da Božić pada na ponedjeljak brojni su se građani iz inozemstva odlučili krenuti na put u petak i subotu.

Pročitajte i ovo Antonijo Slišurić upozorenje HAK-a Ogromne kolone i zastoji na granicama, evo kakve su prognoze za nedjelju

Pročitajte i ovo Ilustracija Što se to događa? Snažno nevrijeme prouzročilo probleme: Poginula jedna osoba, otkazani letovi, evakuacija stanovništva...

Na zaobilaznici je najviše stranih registracijskih oznaka, od Švicarske, Austrije, Slovenije. Pojačan je i priljev kamiona, a tijekom dana je zabilježeno i nekoliko prometnih nezgoda.

Međutim, kada se vozila kreću u koloni po zagrebačkoj zaobilaznici od jutra do mraka, uz zastoje, gužvama se doista ne nazire kraj", izvijestila je reporterka. 

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene