Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vode se žestoke bitke

FOTO Ukrajinski veleposlanik objavio fotografiju branitelja razorenoga grada: "Razvili su hrvatsku zastavu i zahvalili Hrvatima na snažnoj podršci"

Bahmut
Bahmut Foto: Afp
Veleposlanik Ukrajine u Republici Hrvatskoj Vasil Kirilič na društvenim je mrežama objavio zahvalu Hrvatskoj za podršku tijekom rata.

Vasil Kirilič, ukrajinski veleposlanik u Hrvatskoj, objavio je tvit u kojemu zahvaljuje Hrvatskoj na podršci koju je naša zemlja dala Ukrajini od početka rata.

"Bahmut, Ukrajina, prenosi čestitke Hrvatskoj: 'Slava Hrvatskoj! Slava Ukrajini!' Branitelji Ukrajine razvili su hrvatsku zastavu i zahvalili Hrvatima na snažnoj podršci", napisao je na Twitteru.

Hrvatska od početka rata pomaže i podržava Ukrajinu, a brojne izbjeglice koje su pobjegle od ratnih zbivanja i danas su u našoj zemlji.

Pročitajte i ovo Viktor Orbán "Ničija zemlja" Orbán poručuje Ukrajini da odustane: "Vrijeme je na strani Rusije. Putin neće izgubiti"

Rusi tvrde da su njihove snage stegle obruč oko Bahmuta i da je on operativno okružen.

Zamjenica ukrajinskog ministra obrane Hanna Maliar upozorila je u srijedu da ruski vojnici također nastavljaju s ofenzivom u blizini Bahmuta i Avdivke.

Pročitajte i ovo Hollande i Putin OVE ĆE ZEMLJE BITI POSREDNICI "Nije Putin lud, on je radikalno racionalan s jasnim planom kako okončati rat u svoju korist", kaže političar koji ima mnogo iskustva s njime

Ukrajina svakodnevno broji nove civilne žrtve ruskih raketiranja.

Više o događanjima u ratu u Ukrajini možete pročitati >>OVDJE.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene