Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"otok ljubavi"

Vatrena podrška nogometašima pošla po krivu: Otok u obliku srca gorio nakon organizirane bakljade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na otoku Galešnjak, poznatog po specifičnom obliku srca sinoć je planuo požar.

Na "otoku ljubavi" bez stalnog stanovništva jučer je naime bila organizirana bakljada kako bi se snimila milenijska fotografija s porukom baklji u obliku srca kao potpora hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima

„Pozivamo sve zainteresirane (iznad 18 godina) za odlazak na najpoznatiji otok Galešnjak (otok ljubavi). Polazak je u 19 sati kraj groblja u Turnju. Obavezno ubut patike i ponit bocu vode. Cilj okupljanja je milenijska fotografija dronom kao potpora za repku. Svaka osoba će dobit bengalku koju triba vratiti (izgorenu). Za detaljne upute bit ćete obaviješteni na otoku od strane organizatora. Molim vas da svoj dolazak potvrdite u komentaru ili u inbox“, stoji u obavijesti koju je na svojoj Facebook stranici od organizatora danas prenio Radio BnM.

Iz zadarske policije potvrdili su nam kako je požar ugašen nedugo nakon izbijanja te nitko nije bio ugrožen. Poručuju kako je gorjela manja količina suhog raslinja te se točan uzrok požara još istražuje.

U tijeku su kriminalistička postupanja te identifikacija odgovornih osoba. 
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene