Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija na nogama

Velika akcija USKOK-a! Uhićenja u više gradova zbog organiziranog kriminaliteta

U tijeku su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji u gradu Zagrebu i na području Osječko-baranjske županije, javio je USKOK.

U srijedu nova uhićenja po nalogu USKOK-a. Osječko-baranjska policija u koordinacijom s Uredom za sprječavanje korupcije i organiziranog kriminala provodi uhićenja i hitne dokazne radnje na području Osječko-baranjske županije i Grada Zagreba. 

Obuhvaćeno je više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela iz oblasti organiziranog kriminaliteta, a navodno je riječ o krijumčarima stranih državljana.

Pročitajte i ovo Kod granice s Ukrajinom se srušio veliki ruski vojni avion Puno je poginulih VIDEO Objavljena snimka pada, srušio se ruski vojni avion! Medvedev poručio: "Ovdje nema ograničenja"

S novim detaljima iz Osijeka se javio reporter Dnevnika Nove TV Tin Kovačić.

"Jedna osoba koja je uhićena u Zagrebu ima osječko prebivalište i ta osoba se u ovim trenucima treba privesti u Osijek.

Ono što neslužbeno doznajemo je da je riječ o krijumčarenju migranata i to s područja BiH i da je riječ o kriminalnoj organizaciji koja se bavi tim poslom i koja je u pravilu povezana s istim takvim kriminalnim organizacijama, kako se sada nagađa, iz BiH ili pak iz Srbije.

Doznajemo i da je cijena koju migranti plaćaju za jedno takvo prevoženje u Europsku uniju gdje žele doći oko 500 eura po glavi", izvijestio je Kovačić u Vijestima u 17.

Pročitajte i ovo Policija u Splitu Završen očevid Tragedija u Splitu: Na ulici pronađen mrtav muškarac, naložena obdukcija

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost, stoji u priopćenju.  

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene