Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snažno obilježio KBC Split

Održana komemoracija za primarijusa Ivu Jurića, splitski gradonačelnik Opara održao dirljivi govor

Preminuo ravnatelj KBC-a Split (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Preminuo ravnatelj KBC-a Split (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Održana komemoracija za primarijusa Ivu Jurića (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Održana komemoracija za primarijusa Ivu Jurića (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Održana komemoracija za primarijusa Ivu Jurića (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Održana komemoracija za primarijusa Ivu Jurića (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Preminuo ravnatelj KBC-a Split (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/3 >>
Održana je komemoracija za primarijusa Ivu Jurića, ravnatelja KBC-a Split. Doktor Jurić bio je vrsni međunarodno priznati dječji kirurg, osnivač i predstojnik Klinike za dječju kirurgiju KBC-a Split, pročelnik Katedre za kirurgiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, a od svibnja 2016. godine i ravnatelj splitskog KBC-a.

Svojim je dugogodišnjim predanim radom primarijus Ivo Jurić snažno obilježio rad i napredak KBC-a Split. Podsjetimo, preminuo je na plaži u nedjelju popodne, najvjerojatnije od srčanog udara.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Policija u Splitu Završen očevid Tragedija u Splitu: Na ulici pronađen mrtav muškarac, naložena obdukcija

"Postavlja se jedno pitanje koje nismo izrekli, a koje razdire duboko u svima nama - zašto? Zašto on? I odbija tijelo, um i duša, odbija pristati i uopće dati odgovor", rekao je u svom govoru na komemoraciji splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene