Obavijesti Video Pretražite Navigacija
čestitke roditeljima!

Baby boom u ličkom gradu: ''Ovo mora biti rezultat opuštanja nakon uzbudljivog Svjetskog nogometnog prvenstva''

Ilustracija (Foto: Getty Images)
Ilustracija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
U bolnici u Gospiću ovih je dana nesvakidašnje veselo raspoloženje, u rodilištu je 11 novorođenčadi, a pritom su sve bebe i rodilje zdrave i dobro se osjećaju, doznaje se u tamošnjoj Općoj bolnici.

Ravnateljica Sandra Čubelić rekla je Hini kako je inače uobičajeno da u rodilištu imaju dvoje, troje, najviše četvero novorođenčadi odjednom, a zna se dogoditi da i po nekoliko dana u nizu ne bude nijednog poroda.

Pročitajte i ovo Naknade za bebe - 3 svote po mjestima i gradovima Oni za rođenje djece isplaćuju i do 8000 eura: "Ne sjećam se da je naknada nekad bila značajna, znači da mi nije pomogla" Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Smatramo ovo baby boomom kakav nismo imali pet godina, od siječnja 2015. godine, kaže Čubelić.

"Svi kažu da ovo mora biti rezultat opuštanja nakon uzbudljivog Svjetskog nogometnog prvenstva. Nismo provjeravali, ali nam je drag baby boom, ma koji razlog bio", rekla je Čubelić, inače pedijatrica.

Djevojčice su brojnije, sedam naprama četiri, i sve su iz obitelji s područja Ličko-senjske županije. Roditelji su bebama dali imena Lana, Nina, Lucija, Miloš, Emili, Željka, Leon, Nela, Maša, Željko i Dragan, a samo će još danas boraviti skupa u rodilištu. (Hina)

Aktualno Trikovi barista: Kako prepoznati dobru kavu u kafiću Barcaffè - 1 Barcaffè - 1 Foto: Barcaffè Krešo Marin kuša kavu Krešo Marin kuša kavu Foto: Barcaffè Barcaffè - 9 Barcaffè - 9 Foto: Barcaffè Barcaffè - 7 Barcaffè - 7 Foto: Barcaffè Barcaffè - 3 Barcaffè - 3 Foto: Barcaffè +3 Barcaffè - 19 Hrana i piće Trikovi barista: Kako prepoznati dobru kavu u kafiću 1/9 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene