Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završena potraga na Šolti

Pronađena nestala sedmogodišnja djevojčica iz Rijeke, odlutala je sa psićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na otoku Šolti je u srijedu ujutro nestala sedmogodišnja djevojčica. Za njom su tragali, uz policiju, vatrogasci, HGSS, lovci i mještani. Pronađena je oko 13:30.

Iz HGSS-a doznajemo da je djevojčica odlutala 3,5 kilometra od kuće iz koje se udaljila, sve do područja Šešule gdje su je, prema opisu koji je dala policija, prepoznali mještani.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Potraga za djevojčicom u BiH Uključen GSS Drugi je dan potrage za nestalom djevojčicom: Spasioce prilikom pretrage terena napao - medvjed

Djevojčica se jutros udaljila oko 9:30 iz kuće u Donjem Selu na otoku Šolti, zajedno sa smeđim psom koji se odaziva na ime Kaja, doznajemo u PU splitsko-dalmatinskoj, a u trenutku kad se udaljila na sebi je imala bijelu majicu sa slikom jagode.

Za njom je tragala policija koja je angažirala i svoje plovilo, a u potrazi su sudjelovali i vatrogasci, članovi lovačke udruge, HGSS-a i mještani sela. Angažiran je i helikopter.

Djevojčica je hrvatska državljanka, nesluženo doznajemo da se radi o malenoj Riječanki. Pročelnik HGSS-a Vinko Prizmić kazao je za Dnevnik.hr kako je na terenu bilo četrdesetak njihovih članova.

"Helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovsta na Šoltu je prebačeno 11 pripadnika HGSS-a, a tridesetak ih je otišlo prema otoku brodom", kazao je Prizmić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene