Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U policijskoj postaji

Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću?

Screenshot
Screenshot Foto: DNEVNIK.hr
Vještačenjem Instituta za sudsku medicinu u Beogradu otkriven je pravi uzrok smrti Dalibora Dragijevića koji je osumnjičen da je svom bratu, osumnjičenom za ubojstvo, pomogao premjestiti tijelo ubijene djevojčice.

Dalibor Dragijević (40), brat jednog od osumnjičenih za nestanak i ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić umro je nasilnom smrću 7. travnja u ranim jutarnjim satima u policijskoj postaji u Boru, ustanovljeno je vještačenjem Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, saznaje Radar.

U sudsko-medicinskom nalazu konstatirane su brojne ozljede po tijelu, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti. Nalaz vještaka je proslijeđen nadležnom Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru na dalje postupanje.

Pročitajte i ovo Miroslav Šeparović Najavio konferenciju za medije Milanović šefu Ustavnog suda odgovorio fotografijom: "Pogledajte kako HDZ donosi odluke tzv. Ustavnog suda"

Podsjetimo, osumnjičenom Daliboru Dragijeviću je u subotu 6. travnja određeno zadržavanje u policijskoj postaji u Boru do 48 sati, zbog sumnje da je pomogao svom deset godina starijem bratu Dejanu, koji je osumnjičen za teško ubojstvo djevojčice, da premjesti tijelo malene Danke Ilić na zasad nepoznatu lokaciju.

Iste noći, tri sata poslije ponoći, policija je priopćila da je Dalibor preminuo prirodnom smrću, nakon što mu je pozilo. U priopćenju se navodi i da je "unatoč pravovremenoj reakciji policajaca i doktora, koji su pokušali reanimaciju, Dalibor preminuo u 3:10 sati".

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno"

Vještačenje Instituta za sudsku medicinu u Beogradu je, međutim, pokazalo da Dalibor Dragijević nije umro prirodnom smrću, već od posljedica premlaćivanja, čiji su tragovi bili jasno vidljivi i detaljno opisani u nalazu vještaka.

Nakon navoda pojedinih medija da je Dalibor Dragijević (40), preminuo nasilnom smrću, glavni javni tužitelj Višeg javnog tužiteljstva u Zaječaru rekao je za Blic da te navode ne može potvrditi.

"Tužiteljstvo nije dobilo zapisnik o obdukciji D.D. i ne možemo potvrditi navode koje su objavili pojedini mediji", rekao je glavni javni tužitelj Miodrag Canović za Blic.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Potraga za Dankom Zašto je osumnjičeni promijenio odvjetnika? "Postoji razlog zbog kojeg Dankino tijelo još uvijek nije pronađeno"

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene