Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hvala Vam na povjerenju

DNEVNIK.hr nastavlja dominaciju: I u kolovozu smo najčitaniji portal u Hrvatskoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portal DNEVNIK.hr i u kolovozu potvrdio dominaciju među portalima u Hrvatskoj!

Portal DNEVNIK.hr prema rezultatima Gemiusa bio je najčitaniji hrvatski portal i u kolovozu. Samo u osmom mjesecu posjetilo ga je čak 2,271.133 stvarnih korisnika, što je najbolje ostvareni rezultat prema Gemius mjerenju dosad.

Pročitajte i ovo Nova aplikacija DNEVNIK.hr-a: Još brža, preglednija i prilagođenija čitateljima Brza i jednostavna za korištenje Nova mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a: Još brža, preglednija i prilagođenija čitateljima DNEVNIK.hr hvala na povjerenju! DNEVNIK.hr u siječnju obara sve rekorde – najveći broj stvarnih korisnika koje je ijedan hrvatski portal dosad ostvario

A ostvario je i rekordan broj pregleda stranica od 174,179.347 pregleda. Tome je svakako doprinijela rubrika Vijesti koja je prošli mjesec završila s rekordnim brojem pregleda stranica od 19,140.026, te rekordnim brojem od 1,646.418 stvarnih korisnika. Time je DNEVNIK.hr još jednom potvrdio dominaciju među hrvatskim news portalima.

DNEVNIK.hr ostvario je rekordan broj stvarnih korisnika i pregleda stranica prema Gemius Exploreru ali i Dotmetrics mjerenju. Rezultat je to koji dokazuje da korisnici prepoznaju kvalitetu, vjerodostojnost, integritet te im nastavljaju poklanjati svoje povjerenje.

Osim news portala i naši specijalizirani portali također ostvaruju odlične rezultate. Showbuzz.hr je i dalje najčitaniji showbizz portal u Hrvatskoj. Po informacije iz svijeta slavnih prošlog mjeseca na showbuzz.hr je došao rekordan broj od čak 1,544.073 stvarnih korisnika. A showbuzz se može pohvaliti i rekordnim brojem pregleda stranica - 77,709.149.

Portal punkufer.hr koji je krajem srpnja proslavio deveti rođendan, omiljeno je odredište brojnim čitateljima koji upravo ovdje traže vijesti o putovanjima, hrani i događanjima na svjetskoj i lokalnoj razini. U kolovozu ga je u potrazi za najboljim preporukama i informacijama posjetilo 876.932 stvarnih korisnika.

Vrh ljestvice specijaliziranih portala koji se bave znanstvenim i tehnološkim temama i dalje drži zimo.hr. O društvenim medijima, digitalnom svijetu i internetu ovdje se prošlog mjeseca došlo informirati 437.879 stvarnih korisnika.

Sve što ih zanima o zdravlju čitatelji traže na portalu krenizdravo.hr. Tijekom kolovoza je ovaj specijalizirani portal posjetio rekordan broj od 817.870 stvarnih korisnika, čime krenizdravo.hr i dalje suvereno drži prvo mjesto u svojoj kategoriji.

Prošlog mjeseca svoje rekorde oborili su i FOLDER.hr, portal koji proizvodi i promovira sadržaj namijenjen zabavi i razonodi, koji je zabilježio rekordan broj od 769.064 stvarnih korisnika,dok se portal teen385.hr može pohvaliti rekordnim brojem od 376.771 stvarnih korisnika.

Pročitajte i ovo Valentina Baus i Dino Goleš Uvjerljivi broj 1 Od izazovne 2021. Nova TV rastaje se s lijepim brojkama: Najuspješnija smo multimedijska platforma

Pročitajte i ovo Nova aplikacija DNEVNIK.hr-a: Još brža, preglednija i prilagođenija čitateljima Brza i jednostavna za korištenje Nova mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a: Još brža, preglednija i prilagođenija čitateljima

Omiljeni ženski lifestyle portal zadovoljna.hr koji već 14 godina čitatelje privlači svojim zanimljivim temama i savjetima, u proteklom je mjesecu privukao 1,292.619 stvarnih korisnika, a po najzanimljivije informacije iz svijeta sporta, na portal gol.hr došlo je 948.700 stvarnih korisnika.

Odlične rezultate bilježi i podcast ''Utakmicu po utakmicu'' koji se svakog ponedjeljka može pratiti na portalu gol.hr. Nakon samo pet epizoda skupio je više od 1,200.000 pregleda na portalu, YouTubeu i društvenim mrežama.

Zahvaljujemo svim čitateljima na ukazanom povjerenju!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene