Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedaleko od Pregrade

Na šumskom putu osvanula opasna zamka, o svemu se oglasila policija

Šiljci u šumi
Šiljci u šumi Foto: Screenshot/Facebook/Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija
Nakon što je na Facebooku objavljeno upozorenje o šiljcima u šumi nedaleko od Pregrade, oglasila se policija.

Nakon što je na društvenim mrežama objavljeno upozorenje o postavljenim šiljcima na poljskome putu u Kunagori nedaleko od Pregrade, cijeli je slučaj pojasnila Policijska uprava krapinsko-zagorska. Za DNEVNIK.hr su potvrdili kako nije bilo elemenata kaznenog djela ili prekršaja.

"Utvrđeno je kako je u šumi pored poljoprivredne površine korisnik poljoprivredne površine naslonio brane na drvo i na taj način ih uskladištio prije otprilike dvije godine. Uslijed vremenskih uvjeta, vjetra, došlo je do pada brana i šiljci su se okrenuli, dok su prilikom skladištenja bili okrenuti prema drvetu.

Korisnik je skladištio poljoprivredne strojeve na taj način radi obrade tla poljoprivrednih površina u blizini, uz navedeno poljoprivredno zemljište uzgaja stoku te se na tom mjestu ne nalazi put koji se koristi", priopćili su iz policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna JEZIVA ZAMKA Vozači, oprez! Netko je postavio opasne šiljke na poljskome putu nedaleko Pregrade

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna dramatična noć VIDEO Tomašević se oglasio o odsukavanju broda na Savi, u akciji sudjelovala i vojska. U Slavoniji olujno nevrijeme, nestanak struje, intervencije vatrogasaca...

Podsjetimo, na Facebooku na stranici Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija ranije je objavljeno upozorenje uz fotografije šiljaka.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene