Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija otkrila detalje

Stravični zločin kod Križevaca: Pokušao ubiti 63-godišnju ženu pa se bacio pod vlak

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Teško ubojstvo u pokušaju i samoubojstvo, tako je policija okvalificirala dva povezana događaja od kojih se prvi dogodio u utorak oko 3 sata ujutro u Križevcima.

U Križevcima je 57-godišnji muškarac sa šireg križevačkog područja nasilno ušao u kuću oštećene 63-godišnjakinje te joj zadao više udaraca tupim predmetom i fizički je napao.

Pročitajte i ovo Ilustracija "To nije moje dite" Odgojiteljica koja je predala dijete pogrešnoj baki dobila otkaz: Objavljeni novi detalji bizarnog slučaja iz Splita

Nesretna žena je zadobila lake ozljede. Oko 4:30 sati, nedaleko Križevaca, muškarac je sjeo na željezničke tračnice i dolaskom putničkog vlaka počinio suicid.

Iako još nije sa sigurnošću utvrđen identitet samoubojice, policija sumnja da se radi o 57-godišnjaku koji je napao 63-godišnjakinju.

Pročitajte i ovo Ilustracija policija istražuje slučaj Teror kod Zadra! Skupina napala braću, otac otkrio jezive detalje: "Razbili su mu glavu s bočne strane. Pao je u nesvijest i onda su ga na podu nastavili tući nogama"

Tijelo muške osobe prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica gdje će se obaviti obdukcija.

Daljnja istraga potvrdit će ili negirati sumnju o identitetu osobe koja je počinila suicid.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene