Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija istražuje slučaj

Teror kod Zadra! Skupina napala braću, otac otkrio jezive detalje: "Razbili su mu glavu s bočne strane. Pao je u nesvijest i onda su ga na podu nastavili tući nogama"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija istražuje brutalnu tučnjavu u Turnju blizu Zadra kada je grupa ljudi napala te teže i lakše ozlijedila dva brata.

Nekoliko osoba napalo je dvojicu muškaraca u Turnju u ponedjeljak rano ujutro, izvijestila je zadarska policija. 

33-godišnjak pritom je zadobio teške fizičke ozljede, a liječnička pomoć pružena mu je u zadarskoj bolnici.

Njihov otac rekao je za Index da je njegove sinove, u društvu prijatelja iz Švicarske, napalo više osoba dok su se vraćali iz izlaska. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna na Times Squareu VIDEO Pucnjava u New Yorku: Trojica mladića ranjena, napadač u bijegu

Bacili su ih na pod i krenuli cipelariti, a osim što su zadobili ozljede - opljačkani su.

"Moj stariji sin se počeo braniti jer je prije trenirao boks, ali ove kukavice koje su ih napale navodno su uzele stolicu i opalile ga svom snagom po glavi. Razbili su mu glavu s bočne strane. Pao je u nesvijest i onda su ga na podu nastavili tući nogama", rekao je za Index.

Do dolaska pomoći, dodao je, napadači su pobjegli. Stariji sin je operiran, deformirana mu je lubanja, a hoće li biti posljedica, tek će vidjeti, a stanje mu je stabilno. Mlađi brat lakše je ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Ilustracija toplina raste Osvježenja od vrućine nema ni u moru: Pogledajte kakve su temperature u većim gradovima

Iz policije su nam kazali da ne mogu otkriti više informacija dok je u tijeku kriminalističko istraživanje, a otac ozlijeđenog nada se da će nadzorne kamere u kafiću i obližnjoj vili pokazati tko je brutalno pretukao njegove sinove.

"Razumio bih da su se potukli, tada ne bih imao što za reći. Ali da ga polumrtvog na podu cipelari 10 osoba. To je katastrofa, njih treba zatvoriti doživotno", zaključio je.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene