Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kap koja je prelila čašu

ANKETA Hoćete li doći na prosvjed opozicije?

Prosvjed Možemo
Prosvjed Možemo Foto: Damjan Tadic/Cropix
Parlamentarna lijevo-liberalna oporba najavila je da će u subotu 17. veljače organizirati prosvjed na Trg sv. Marka zbog izbora Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika.

Sve građane koji žele pružiti otpor pljački, sustavnom uništavanju Republike Hrvatske i gaženju slobode parlamentarna lijevo-liberalna te podržati borbu za slobodu oporba je pozvala jda im se pridruže na prosvjedu u subotu 17. veljače.

Pročitajte i ovo Fabris Peruško ČELNIK FORTENOVE Peruško o izdašnoj plaći i bonusu od 720.000 eura: ''Je li sramota zaraditi novac?''

Stranke desne oporbe nisu pozvali da budu suorganizatori skupa jer, kažu, nisu bili jasni oko izbora Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika.

Desnica ljevici, pak, predbacuje da je riječ o njihovu predizbornom skupu dok ljevica uvjerava da o zajedničkom izlasku na izbore i ne razgovaraju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neki povećali, neki smanjili Građanima upućen poziv zbog jednog poreza: Ako ga želite izbjeći treba vam potvrda liječnika

Najavili su da će ovaj tjedan skupljati potpise za raspuštanje Sabora i da će prije prosvjeda to biti pušteno u saborsku proceduru te će se nakon prosvjeda raspravljati, a očekuju i glasati.

Hoćete li doći na prosvjed na Markovu trgu, možete reći u anketi DNEVNIK.hr-a:

Quiz Maker - powered by Riddle


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene