Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom tjedna pregovori, a vikendom...

FOTO Tajnik DP-a objavio je fotografije s krizme svoga sina: Na obiteljskom slavlju bio je i Ivan Anušić

Fotografija s krizme
Fotografija s krizme Foto: Facebook/Josip Dabro
Proteklog vikenda glavni tajnik Domovinskog pokreta Josip Dabro proslavio je krizmu svoga sina. Na Facebooku je objavio i fotografije s obiteljskog slavlja te otkrio da je na svečanosti bio i Ivan Anušić.

Josip Dabro, glavni tajnik Domovinskog pokreta, na svom Facebooku objavio je fotografije sa sinove krizme, koja se održala proteklog vikenda. 

Zanimljivo je da se na fotografijama sa slavlja Dabrina sina nalazi i i Ivan Anušić, HDZ-ovac zadužen za pregovore o koalicijskoj vladi s Domovinskim pokretom.

Pročitajte i ovo Mario Banožić konačno Podignuta optužnica protiv Marija Banožića, evo kakva mu kazna prijeti

 

  Pročitajte i ovo Nika Shakarami mučan slučaj Procurili tajni dokumenti - Niku (16) ubili su policajci: Strpali su je u hladnjaču, seksualno zlostavljali i bacili na ulicu

Pročitajte i ovo Muškarac s mačetom Oglasio se gradonačelnik VIDEO Objavljena jeziva snimka užasa u Londonu: U napadu mačetom ubijen 13-godišnjak, ranjeno još nekoliko ljudi

Ministar obrane družio se na svečanom ručku s Dabrom i Stipom Mlinarićem Ćipom. Među uzvanicima bili su i HDZ-ovi Marinko Beljo i gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene