Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trojica dolaze iz DP-a

Tko su četiri nova ministra? Dvojica su bivši HDZ-ovci, jednog pamtimo po zbunjenosti oko vlasite diplome

Aktualno Galerija Josip Dabro, nezavisni kandidat za župana Josip Dabro, nezavisni kandidat za župana Foto: DNEVNIK.hr Novi ministri u Vladi - 1 Novi ministri u Vladi - 1 Foto: DNEVNIK.hr Novi ministri u Vladi - 2 Novi ministri u Vladi - 2 Foto: DNEVNIK.hr Novi ministri u Vladi - 3 Novi ministri u Vladi - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Novi ministri u Vladi - 4 Galerija 1/6 >>
U trećoj vladi Andreja Plenkovića dolazi i četiri nova ministra. Detalje o njima otkriva reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo.

U trećoj Vladi Andreja Plenkovića sjedit će četiri nova ministra. Trojica dolaze iz Domovinskog pokreta, a jedan iz HDZ-a. Od tri DP-ova ministra, dvojica su bivši članovi HDZ-a.

Josip Dabro i Ivan Šipić novi su ministri poljoprivrede te demografije i useljeništva, a do prije nekoliko godina bili su članovi HDZ-a.

Treći DP-ovac u Plenkovićevoj Vladi je Ante Šušnjar, novi ministar gospodarstva. Jedino novo lice iz redova HDZ-a je je Tonči Glavina koji preuzima resor turizma umjesto Nikoline Brnjac.

Pročitajte i ovo Dan kad je poplavljena Posavina - 2 Razorna poplava Deset godina od katastrofe: "Džaba i nove kuće i sve obnovljeno, ako nemate ljudi"

Magistar kineziologije Dabro tako je od danas ministar poljoprivrede, a mnogi ga pamte po zbunjenosti pitanjima o vlastitoj diplomi. Više pogledajte u videoprilogu. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene