Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navodno 0,21 promil

Preliminarna analiza: Banožić je imao alkohola u krvi? Uzorci za službenu analizu uzeti čak sedam sati nakon nesreće. Noć prije bio je dugo na druženju

Očevid na mjestu nesreće ministra Marija Banožića - 6
Očevid na mjestu nesreće ministra Marija Banožića - 6 Foto: Ivan Peric/Cropix
Iako se službeni rezultati analize krvi i urina još čekaju, bivši ministar obrane Mario Banožić navodno je imao alkohol u krvi u trenutku prometne nesreće koju je skrivio.

Službeni rezultati analize krvi i urina bivšeg ministra obrane Marija Banožića uzeti nakon prometne nesreće koju je skrivio u subotu još se čekaju.

Prema preliminarnoj analizi navodno je imao 0,29 promila u krvi, pišu 24sata

"Taj je rezultat kao analizu izbacio uređaj u službenom laboratoriju u vinkovačkoj bolnici i taj rezultat i sad stoji upisan u medicinski dokument u sustavu bolnice", navode.

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća Jedna osoba poginula FOTO Objavljeni detalji strašne nesreće u Karlovcu: "Policajac je naletio na pješaka i napravio salto. Vidjela sam motor u zraku"

Sugovornik iz policije rekao je za 24sata da uzroci nisu uzeti neposredno nakon prometne nesreće, nego tek u Osijeku.

Službeno su uzeti između 13 i 14 sati u KBC-u Osijek gdje je bivši ministar prevezen, što je sedam sati nakon što se dogodila prometna nesreća u kojoj je poginuo Goran Šarić.

Telegram piše da je Banožić prije prometne nesreće bio na druženju koje je potrajalo do kasno u noć, nakon čega je ujutro krenuo u lov.

Neslužbeno doznaju da je vozač kombija koji je poginuo vozio 78 kilometara na sat što znači da je brzina pretjecanja morala biti veća.

Prema informacijama koje ima Telegram, bivši ministar obrane u krvi je imao 0,21 promila alkohola.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene