Obavijesti Video Pretražite Navigacija
od 19:15

Bakir Izetbegović večeras u Dnevniku Nove TV o stanju u Bosni i Hercegovini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O rješavanju problema u BiH predsjednik Milanović u četvrtak je telefonom razgovarao s Miloradom Dodikom, članom predsjedništva BiH. Večeras će u Dnevniku Nove TV o slanju dodatnih vojnika u BiH te pokušajima destabilizacije te zemlje govoriti Bakir Izetbegović.

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović je prošlog tjedna kazao kako je moguće odgoditi izbore koji bi se u BiH trebali održati u listopadu ukoliko će se na taj način riješiti problem izmjena izbornog zakona.

Pročitajte i ovo Ilustracija pravo proljetno Kakav nas vikend očekuje? Doznajte u prognozi meteorologa Ivana Čačića Zoran Milanović Donedavno u dobrim odnosima Zašto je Milanović izbjegao veliku svečanost? Pogledajte koje je objašnjenje stiglo iz njegova ureda

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović pozvao je danas Milorada Dodika da se predstavnici Republike Srpske vrate u institucije Bosne i Hercegovine, smatrajući da je to "najbolji način za nastavak ozbiljnih i važnih razgovora" koji čekaju predstavnike sva tri konstitutivna naroda Bosne i Hercegovine.

"Republika Srpska se ne može izvući iz BiH, to je nemoguće", rekao je Milanović novinarima u srijedu kad je i najavio da će zvati člana Predsjedništva BiH.

Milanović je Dodika obavijestio o svojoj inicijativi da se BiH, kao i Ukrajini, da status kandidata za članstvo u Europskoj uniji što je prije moguće, a u cilju sprječavanja širenja krize na zemlje jugoistoka Europe. 

Što će Izetbegović reći o slanju dodatnih vojnika u BiH te pokušajima destabilizacije te zemlje doznajte večeras od 19:15 u Dnevniku Nove TV. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene