Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Karlovcu

Palicom pretukao bivšu i njezina novog dečka: "Kasnije sam saznao da je prije hodala s njime"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U listopadu prošle godine muškarac je uzeo palicu te se odvezao ispred dućana u kojem su bili njegova bivša djevojka i njezin novi odabranik te ih premlatio drvenom palicom.

Sud je proglasio Igora (49) krivim i osuđen je jer je drvenom palicom pretukao bivšu curu i njezina novog dečka ispred dućana. Taj stravičan čin dogodio se u listopadu prošle godine oko 19:40 u Ulici Dragutina Domjanića ispred trgovine Laguna u Karlovcu. Presuda je nepravomoćna.

"Bez ikakvog povoda i razloga palicom po leđima udario je mladića D. i svoju bivšu djevojku M., uslijed čega im je nanio lake tjelesne ozljede. Dakle, na naročito drzak i bezobrazan način remetio je javni red i mir", rekla je prekršajna sutkinja.

Usprkos sudskim pozivima nije se odazvao na sud.

Napadnuti mladić na sudu je ispričao što se točno dogodilo nakon što je pomogao prijatelju nacijepati drva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Naručen napad u Beogradu? Biznismena na ulici brutalno pretukao napadač prerušen u smetlara: "Imao je i metlu i gumene rukavice"

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašan čin Strava u parku, zapalili 12-godišnjaka: "Želiš vidjeti mađioničarski trik?" upitali dječaka te uzeli upaljač u ruke

"Došao sam s djevojkom do dućana. Uzeli smo neko piće i pokraj dućana stajali i pričali. U jednom trenutku zaustavilo se neko vozilo, iz kojeg je izašao Igor, kojeg poznajem iz viđenja, s drvenom palicom u ruci. Bez ikakvog povoda i razloga zamahnuo je palicom i udario me po leđima. Pao sam na tlo, djevojka mi je priskočila upomoć, pa je poslije i nju udario. Pozvao sam policiju, a oni su zvali hitnu, pa sam im ispričao što se dogodilo. Hitna me je odvezla u bolnicu, gdje sam pregledan i utvrđene su lakše tjelesne ozljede jer ništa nije slomljeno, samo je bio hematom. Tek kasnije sam saznao je da je moja djevojka prije hodala s Igorom", svjedočio je pretučeni mladić, piše Danica.hr.

Igor je kažnjen s 1150 kuna i mora platiti 300 kuna troškova prekršajnog postupka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene