Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašan čin

Strava u parku, zapalili 12-godišnjaka: "Želiš vidjeti mađioničarski trik?" upitali dječaka te uzeli upaljač u ruke

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija traga za napadačima koji su 12-godišnjem dječaku zapalili majicu te je zadobio teške opekline.

Dvanaestogodišnji dječak zadobio je teške opekline nakon što su ga dvojica muškaraca u kapuljačama upitala želi li vidjeti mađioničarski trik te mu zapalila majicu upaljačem.

Dječak je s prijateljem bio u Bancroft Parku u Blackpoolu kada su mu prišla dvojica muškaraca s kapuljačama preko glave, a jedan od njih također je nosio i masku. Nakon toga dječaku su zapalili majicu.

Istog trenutka prolaznik je priskočio u pomoć unesrećenom dječaku, koji je zadobio opekline po trupu. Policija apelira na sve koji su svjedočili napadu, koji se dogodio u utorak navečer između 20 i 21 sat, da im se jave, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NA KOSOVU Horor u domu za starije: Medicinska sestra šamarala i tukla štićenicu doma, reagirala i policija

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IPAK ĆE ODGOVARATI? Podignuta optužnica zbog smrti dvomjesečne bebe: Ocu prijeti do 15 godina zatvora

Policijska inspektorica Kirsty Wyatt rekla je: "Ovo je bio užasan napad na dječaka i on je pretrpio ozbiljne ozljede od opeklina koje zahtijevaju bolničko liječenje. Apelirala bih na sve koji su vidjeli bilo što sumnjivo da se jave policiji. Imat ćemo dodatne patrole u tom području tijekom sljedećih dana i pozivam sve koji imaju informacije ili nedoumice da razgovaraju s policijom."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene