Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićeni preprodavači marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija predala je istražnom sucu četvoricu mladića koje sumnjiči da su organizirali lanac preprodaje marihuane, a tijekom akcije njihova uhićenja zaplijenjeno je oko 480 grama te droge i trideset tableta ecstazyja, izvijestila je policija.

Većina zaplijenjene marihuane, čak 469 grama, pronađeno je u stanu prvoosumnjičenog 20-godišnjaka na zagrebačkom Rudešu. Dio droge, oko 270 grama nalazilo se u plastičnoj vrećici, dok je ostatak pronađen pakiran u manje paketiće odnosno pripremljen za daljnju distribuciju. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pao na Bregani Ulovili ga s kilogramom i pol marihuane u vrećicama čipsa i smokija Slika nije dostupna Primorsko-goranska županija Raspačavali amfetamin i marihuanu


Pronađena je i vaga za vaganje droge te papiri pripremljeni za izradu paketića, kažu u policiji.

Ostatak droge zaplijenjen je u stanu na Knežiji gdje živi jedan od sumnjičenika, također 20-godišnjak.

Policija tvrdi da je provosumnjičeni mladić tijekom prosinca nabavio oko 500 grama marihuane od dvojice osumnjičenika te ju u svom stanu prepakiravao i pripremao za preprodaju.

Grupa je uhićena nakon što je prometna policija kod dvojice mladića otkrila paketić s 29 grama marihuane. Policija tvrdi da je otkrivena marihuana bila dnevna zaliha koju su za 300 kuna zbog preprodaje kupili od prvoosumnjičenog 20-godišnjaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene