Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slijedi mu prekršajni nalog

Pronađen vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće u kojoj je ozlijeđeno dijete: Bio je pod utjecajem alkohola

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Vozač je nakon nesreće pričekao majku dječaka, ali ne i policiju. Kada su ga pronašli, bio je pod utjecajem alkohola.

Požeška policija je pronašla vozača koji je otišao s mjesta nesreće nakon što je u njegov automobil udarilo dijete na biciklu u mjestu Stari Brestovac. Izmjereno mu je 0,62 promila alkohola u krvi. 

Nesreća se dogodila oko 18.50 sati na raskrižju Ulice Stari Brestovac i odvojka iste ulice, kada dijete (9) na biciklu nije propustilo vozila s prednošću prolaska te je udarilo u osobni automobil kojim je upravljao 75-godišnji vozač. 

Nakon prometne nesreće vozač se zaustavio i zadržao do dolaska djetetove majke, a zatim je napustio mjesto događaja a da nije obavijestio policiju. No, policija ga je ubrzo pronašla, a kod njega je utvrđena prisutnost alkohola od 0,62 promila.

Pročitajte i ovo Požar tiskare na Trešnjevci požar je ugašen Crni dim uznemirio Zagrepčane, zapalila se tiskara: Na teren poslano 8 vatrogasnih kola

Pročitajte i ovo Požar na automobilima u Splitu - 3 Doznaje Dnevnik Nove TV Zapalio automobile pa se ozlijedio u sudaru: Okidač je bila ljubomora

U prometnoj nesreći dijete je lakše ozlijeđeno i slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene