Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Primljen u Hitnu

FOTO Šakom u glavu: Dragan Paravinja u zatvoru dobio batine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragan Paravinja, koji je osuđen zbog ubojstva Antonije Bilić, prijavio je da ga bole obraz i uho te je primljen na Hitnu.

Dragan Paravinja, koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog ubojstva Antonije Bilić, prijavio je nekoliko udaraca šakom u glavu zbog kojih ga boli obraz i uho. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 40 godina zatvora VIDEO Trenutak kada je Paravinja čuo presudu: Uz psovke izbačen iz sudnice Slika nije dostupna Nastavak suđenja Ubojstvo Antonije Bilić: Vještaci povezali Paravinjin šleper s mjestom pronalaska tijela

Kako piše portal Šibenik.in primljen je u šibensku Hitnu.

Paravinjina odvjetnica po službenoj dužnosti Ankica Giljanović rekla je kako ne zna za slučaj koji se navodno dogodio danas.

'Ne znam za slučaj, ali i ne moram ja, kao braniteljica po službenoj dužnosti to ni znati osim ako mi netko ne javi', rekla je Giljanović.


Počelo ponovljeno suđenje: Paravinja na sud stigao kao da ide na plažu

Inače, Paravinji se ponovno sudi nakon što je Vrhovni sud smatrao da Županijski sud u Šibeniku nije uspio dokazati da je Antoniju Bilić pokušao i silovati, pa onda nije moglo biti niti prikrivanja tog teškog kaznenog djela drugim, odnosno ubojstvom.

Paravinja je dobio 40 godina zatvora, no u ponovljenom suđenju mogao bi dobiti dvostruko manje za 'obično' ubojstvo.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene