Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka putnika

Putnici šokirani: Na otrgnutom avionskom krilu pisalo 'Mi znamo za ovo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnik Alaska Airlinesa ostao je šokiran kada je na avionskom krilu ugledao poruku kojoj tamo definitivno nije bilo mjesto.

Putnika je uhvatila panika kada je ugledao natpis na krilu kojem je dio bio otrgnut, na kojem je pisalo 'Mi znamo za ovo'. Incident koji se dogodio 28. srpnja izazvao je mnoge reakcije na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Prelet MiG-21 aviona Iznad Barentsovog mora Bliski susret na ruskoj granici: Rusi tvrde da su presreli dva američka bombardera

Glasnogovornik ove avio kompanije Bobbie Egan rekao je da je natpis koji je zabrinuo putnike zapravo napisao zaposlenik koji radi u održavanju, kako bi kolegama dao do znanja da je problem evidentiran te da nema razloga za brigu. Ipak i sam priznaje da natpisu nije bilo mjesto na krilu aviona. Natpis je odmah uklonjen.

>> Pijana pilotkinja htjela voziti avion sa 254 putnika!

Ovo nije jedini incident povezan sa Alaska Airlinesom u zadnjih mjesec dana. Naime, zajednica na društvenim mrežama,a poslije i šira javnost, ostala je šokirana nakon što je jedan od putnika na svom Facebook profilu podjelio kritiku na ponašanje zaposlenika avio kompanije.

On je svjedočio nehumanom ponašanju zaposlenika prema čovjeku koji boluje od Pakrinsonove bolesti, koji mu nisu htjeli pomoći da se ukrca na let, zbog čega je propustio let za koji je kupio kartu. Prisiljeni pritiskom javnosti avio kompanija se ispričala putniku i ponudili su mu besplatnu kartu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene