Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neutješni Cesur

Psić svakoga dana obilazi grob vlasnika, spuštene je njuške držao počasnu stražu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Psiće je posljednjih dana odbijao hranu, još od trenutka kada su njegovo čovjeka prebacili u bolnicu.

Psić imena Cesur još jedanput je potvrdio da se malo koja ljubav može mjeriti s onom kada pas preda svoje srce čovjeku. Cesur je prije nekoliko dana nažalost ostao bez vlasnika Mehmeta Ilhana, a kamere tamošnjih televizijskih postaja su prenijele svijetu koliko je Mehmet psiću značio, do koje mjere bez njega ne može.   

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi zakon Bolovanje za vlasnike pasa i mačaka? ''Važno je da vlasnici ne budu u dilemi kazna ili otkaz'' Ilustracija provukli se kroz ogradu Strava u Grčkoj! Tri ovčara pobjegla iz dvorišta i izgrizla ženu u njezinom vrtu, nije preživjela

Cesur, naime, svakodnevno posjećuje grob čovjeka koji je umro u Bursi u 79. godini, a slike sa sprovoda su ujedno posvjedočile da je psić spuštene njuške stajao uz njegov lijes, beskrajno tužan što ga više nema.

Cesura je u međuvremenu zbrinuo Mehmetov sin Ali, koji je novinarima ispričao i to da je psić odbijao hranu posljednjih dana, odnosno za onih dok je njegov otac brojao posljednje trenutke u bolnici.

"'Od lijesa se nije micao ni centimetra. Pratio nas je sve do groba i tamo stajao sve dok mi oca nisu spustili u zemlju", dodao je Ali, čiji je otac Mehmet dugo živio paraliziran, a Cesura uzeo pod svoje još kao štenca prije dvije godine.   

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene