Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična odluka

Daje ga besplatno: Samo dva klika dovoljna su za osvojiti ovaj automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
James Baggott, šokiran stanjem u kojem je njegova pokćerka ostavila svoj automobil, odlučio ga je pokloniti.

20-godišnja Ella Williamson toliko je loše tretirala svoj automobil, da ga je njezin očuh odlučio pokloniti kao nagradu u natjecanju.

Pročitajte i ovo PR Novi Peugeot 2008, jedan od najprodavanijih SUV modela u B-segmentu. WhatsApp budite oprezni Iz poznatog trgovačkog lanca upozoravaju: Širi se lažna nagradna igra

Ella je Peugeot 307 s prijeđenih oko 146 tisuća kilometara napustila i ostavila na pakriralištu prije odlaska na sveučilište u Brightonu.

Njezin očuh James Baggott bio je uvrijeđen stanjem automobila vrijednog oko tisuću funti. Baggott, inače urednik web stranice SuperUnleaded, automobil je odlučio ponuditi kao nagradu na natjecanju.

Koristite li klima uređaje u automobilima? Ovo biste trebali znati!

'Koliko loše tretirate vaš automobil?', pitanje je koje je postavio svojim čitateljima. U nastavku je napisao da sigurno ne može biti loše kao što to radi njegova pokćerka.

'Da budem iskren bilo smo u iskušenju da ga spalimo. Ili doniramo u istraživačke svrhe jer smo prilično sigurni da dio prljavištine može biti korišten kao oružje. Ali onda smo pomislili što ako ga netko želi. Ako ga osvojite, dođite po njega i odvezite ga. Samo ponesite rukavice', napisao je.

Oni koji se žele okušati u nagradnoj igri samo trebaju 'lajkati' Facebook stranicu SuperUnleaded i objavu koja se tiče automobila. Iako je Baggott poručio da je siguran kako bi ljudi radije dobili spolno prenosivu bolest nego ovaj automobil, objava se sviđa više od 1200 korisnika društvene mreže.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene