Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor dama

Tajni agenti otkrili pravu istinu o Hillary Clinton

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Knjiga istraživačkog novinara koji je obavio niz razgovora s članovima tajne službe, otkriva koliko je za njih nesnošljiva Hillary Clinton.

Hillary Clinton koja u demokratskim redovima pokušava dobiti podršku za kandidaturu na sljedećim izborima za predsjednicu SAD-a, nije nimalo ljubazna i ugodna osoba, kažu pojedini izvori, piše news.com.

Pročitajte i ovo Joe Biden Ne žele eskalaciju Američki predsjednik Joe Biden jasno poručio: "Nećemo sudjelovati ni u kakvoj izraelskoj protuofenzivi na Iran" Iran lansirao stotine dronova i projektila na Izrael Napad VIDEO/FOTO Iran napao Izrael dronovima i raketama: Mnogi su oboreni, ranjeno dijete, eksplozije i sirene u raznim dijelovima zemlje

'Dobro jutro gospođo', pozdravio bi tajni agent Hillary Clinton u Bijeloj kući koja je kao Prva dama bila štićena osoba, a potom i kao visoka državna dužnosnica.

'Odje** te', bio bi obično, kažu agenti, njezin odgovor.

Takva razmjena replika bila je uobičajena s Hillary Clinton, povjerili su se pojedini agenti tajnih službi Ronaldu Kesseleru, autoru knjige 'Detalji o Prvoj obitelji'.

Clinton se ne ispričava, ali žao joj je zbog zbrke koju je prouzročila

'Kada je u javnosti, Hillary se osmjehuje i ponaša dostojanstveno. Ali čim se kamere isključe, njezina ljuta osobnost, zloba i nesnošljivost izlaze na vidjelo. Pokraj Hillary Clinton, Richard Nixon je izgledao poput Mahatme Ganhdija', objašnjava Kessler, istraživački novinar za Wall Street Journal i Washington Post koji je objavio 19 knjiga.

'Hillary je bila veoma nepristojna prema agentima, te se činilo kako joj se ne sviđaju službenici policije i vojske. Pitala je bismo li radije nosili poslovna odijela umjesto uniforme', prisjetio se jedan agent tajne službe.

'Nikada nije rekla hvala'

'Hillary je psovala na vozače tajne službe kada bi autom prešli preko rupe ili izbočine na cesti', prisjetio se bivši agent Jeff Crane.

'Hillary nikada nije razgovarala s nama. Većina članova prvih obitelji bi s nama razgovarala i osmjehnuli bi nam se. Hillary to nikada nije učinila. Proveli smo godine s njom. Nikada nije rekla hvala', kazao je jedan agent.

Postojalo je pravilo među agentima da se s njom ne razgovara kada je se prevozi s jedne lokacije na drugu, jer je zazirala od službenika u uniformama. 'Zapravo, tko god bi je vidio da prilazi, samo bi upao u prvi slobodan ured', ispričao je bivši agent FBI-a Coy Copeland.

U knjizi je opisana i jedna anegdota kada se tijekom kandidature za Američki Senat dok je prikupljala donacije, automobilom vozila u blizini New Yorka. U vozilu su bili vozač, agent koji ju je čuvao i nekoliko zaposlenika u njezinoj kampanji. Uz cestu kojom su se vozili bile su samo farme i stoka. Vidjevši pejzaž sela koji je okružuje, Hillary je podivljala kazavši svom asistentu: 'Zašto smo je**** došli ovdje? Tu nema novca', vikala je.

Smatralo se da agenti koji su joj dodijeljeni odslužuju neku vrstu kazne.

'Agenti govore da je čuvanje Hillary Clinton bila najgora dužnost koju su obavljali za tajnu službu', zaključuje Kessler.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene