Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen

Uhićeni 'izraelski Fritzl' živio sa 30-ak žena i 60 djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelac Goel Ratzon, koji je živio s 30-ak žena i 60 djece uhićen je pod sumnjom za incest.

'Ja sam savršen. Imam sve kvalitete koje žena želi’, rekao je jednom prilikom 60-godišnji Goel Ratzon koji živi u haremu s oko 30 žena. Uhitila ga je policija pod sumnjom za incest i seksualno zlostavljanje. Ratzon, kojeg su lokalni mediji nazvali ‘izraelski Josef Fritzl’ navodno je držao žene i djecu kao robove u malim stanovima u okolici Tel Aviva.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna" Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

Ratzon se nalazi u pritvoru, kazao je glasnogovornik policije. Tajna istraga počela je u lipnju prošle godine nakon što se jedna žena požalila na zlostavljanje. 'Imamo dokaz koji pokazuje da je osumnjičeni kontrolirao žene, nadzirao je svu njihovu imovinu i novac’, stoji u policijskoj izjavi. Ratzon je također imao i 'knjigu pravila’ za žene koje je držao u uvjetima ropstva.

Među ozbiljnijim optužbama, sumnja se da su Ratzonu djecu rodile i njegove kćerke. Nekoliko žena koje su se identificirale kao Ratzonove supruge, prošle su se godine pojavile u jednom dokumentarcu gdje su vođene kako ga hrane i njeguju mu kosu. 'On je mesija o kojem svi pričaju. Dan kada se odluči otkriti, trest će se zemlja’, rekla je jedna žena.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene