Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prikazana posljednja snimka na 'Maestru'

VIDEO: Matanović uzima kuvertu s 50 tisuća eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na današnjem nastavku suđenja za 'veliki Maestro' prikazana je posljednja snimka sastanka USKOK-ovog pouzdanika Joška Kuzmanića i bivšeg potpredsjednika HFP-a Josipa Matanovića i na njoj se vidi kako Matanović uzima kuvertu sa 50 tisuća eura.

Ova snimka je napravljena uoči uhićenja i vidljivo je kako Matanović sumnja da ga se prisluškuje. Za vrijeme razgovora nekoliko puta mijenja stol te upozorava Kuzmanića da ne spominje njegovo ime.Po riječima predstavnice USKOK-a Ksenije Pavić, USKOK je upravo zbog toga odlučio krenuti u završnu fazu te su sljedećeg jutra uslijedila uhićenja. Dodala je kako istraga nije utvrdila je li Matanoviću tu informaciju netko dojavio. Na snimci se ne vidi što je u kuverti, ali zastupnica Državnog odvjetništva je danas ustvrdila kako je riječ o inkriminirajućih 50 tisuća eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Veliki maestro' Odvjetnici traže oslobađajuću presudu Slika nije dostupna Veliki maestro Matanović tvrdi da je sve namještaljka

>> 'Matanović tražio milijun i pol eura mita'

>> 'Kuzmanić se hvalio vezama s Mirjanom Sanader'

Joško Kuzmanić je u studenom prilikom svojeg svjedočenja posvjedočio da je Matanović tražio milijun i pol eura kako bi ruskim investitorima pogodovao u izgradnji luksuznih apartmana na zemljištu nekadašnje ciglane u Ninu. U kontakt s Matanovićem, kojega zna još od studija, Kuzmanić je u travnju 2007. godine došao kao lobist ruskih investitora koji su u izgradnju apartmana u Ninu planirali uložiti 30 milijuna eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene