Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjedok Ćurko će tužiti Kuzmanića

'Kuzmanić se hvalio vezama s Mirjanom Sanader'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nastavku suđenja za aferu Maestro, svjedoči ninski gradonačelnik Emil Ćurko. USKOK-ovog agenta Josipa Kuzmanića nazvao je neozbiljnim za kojeg kaže da mu je slao poruke koje nije mogao dešifrirati, i zvao tajnicu kojoj je govorio 'da li nam čuvate Ciglane, dolazimo s vrećom novca'.

Kuzmanić se, kaže, hvalio vezama s premijerovom suprugom Mirjanom Sanader i splitskim arhitektom Jerkom Rošinom, Ćurko je htio da se bivši vlasnici zemljišta na području Ciglane Nin za koje su bili zainteresirani ruski investitori - obeštete, jer je i sam bio jedan od njih. No, bez detaljnog urbanističkog plana, o čemu je razgovarao i s bivšim potpredsjednikom Fonda Robertom Pešom, do prodaje nije moglo doći, niti su se na na tom području mogle graditi urbane luksuzne vile. Gradsko vijeće Nina moralo je donijeti spomenuti plan, ne Fond, ni Josip Matanović, tvrdi Ćurko. S obzirom da je njegovo ime, kako kaže, okaljano, Ćurko će najvjerojatnije tužiti Kuzmanića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Veliki Maestro' Matanović osuđen na 11, Peša na dvije godine! Slika nije dostupna Očekuje se optužnica Uskoro optužnica i protiv četvrtog potpredsjednika HFP-a

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene