Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Ima noćne more

Brutalno pretučeni dječak još je u šoku i ne može spavati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaki put kada dođe u posjet Sanja teško suspreže suze kada vidi kako izgleda njezino dijete.

Još uvijek traje kriminalistička istraga protiv jučer uhićena četiri maloljetnika za koje se sumnja da su u Sesvetama brutalno pretukli - 14-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

Svaki put kada dođe u posjet Sanja teško suspreže suze kada vidi kako izgleda njezino dijete. Pretučeni dječak u bolnici se oporavlja od teških ozljeda glave i tijela. Oporavak ide dobro, većina oteklina na licu je splasnula i liječnici očekuju da bi se trebao potpuno oporaviti. No, još uvijek je u stanju teškog šoka i nije mogao razgovarati.

'U velikom je šoku i strahu, cijelu noć nije spavao. Jutros, kada smo se čuli mobitelom, rekao mi je da nije spavao niti jednu noć poslije napada', rekla nam je majka Sanja. Za maloljetne nasilnike koji su ovo učinili njenom sinu traži strože kazne ali i odgovornost njihovih roditelja.

Trojica maloljetnika se satima iživljavala na 14-godišnjaku

U nazočnosti roditelja osumnjičenih provedeno je kriminalističko istraživanje te je utvrđeno da postoji osnovana sumnja da su prvoosumnjičeni i drugoosumnjičeni mladići u četvrtak, 25. veljače između 18.40 i 19.15 sati na autobusnom stajalištu u Šimunčevečkoj ulici u Sesvetama prišli oštećenom dječaku i od njega zatražili da im preda novac i mobitel, udarajući ga cijelo vrijeme rukama, priopćila je zagrebačka policija.

Dječak je pao na tlo, a osumnjičeni su ga nastavili udarati rukama i nogama te su mu iz džepa hlača uzeli mobitel. Potom su nesretnog 14-godišnjak podigli s tla i glavom mu udarali u betonski stup javne rasvjete. Nakon nekog vremena uveli su ga u autobus, a tijekom vožnje prema Sesvetama prvoosumnjičeni 15-godišnjak je mobitelom nazvao trećeosumnjičenog 15-godišnjaka i s njim se dogovorio da se nađu u Sesvetama, dajući mu do znanja da dovodi napadnutog dječaka.

Prvo- i drugoosumnjičeni su zajedno s oštećenim došli do Ninske ulice u Sesvetama, gdje su se našli s trećeosumnjičenim te su ga sva trojica, s ciljem iživljavanja i zlostavljanja, rukama i nogama udarali, a kada je dječak pao na tlo nisu prestali s napadom već su ga nastavili udarati. Oko 22.15 sati napadači su se udaljili s mjesta događaja, a napadnutog 14-godišnjaka su ostavili teško ozlijeđenog i pri tome nisu za njega zatražili liječničku pomoć. Ozlijeđenog dječaka pronašli su djelatnici Hitne medicinske pomoći te ga prevezli u KB Dubrava, gdje mu je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene