Obavijesti Video Pretražite Navigacija
130 još čeka povratak

Pobjegli iz Libije: Radnici Montmontaže ukrcali se na brod za Maltu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobre vijesti stižu iz Libije. Radnici Montmontaže ukrcali su se na talijanski brod u Bengaziju i krenuli prema Malti.

Oko sto trideset hrvatskih radnika još čeka povratak iz libijskog kaosa. Sljedeći korak je izvlačenje ljudi iz unutrašnjosti. Zrakoplov u Tripoliju je spreman, no na snazi je još uvijek zabrana letova. Jučer je u Zagreb stigla skupina radnika Croska i Geofizike, a u večernjim satima i posljednjih 11. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Narodi Jugoslavije Nova analiza genetskog podrijetla Srba, Hrvata, Bošnjaka i Albanaca mnogima se neće svidjeti: "Uvijek smo duboko u sebi znali" Skijaška sezona - 6 Školski praznici i novi skijaški val Brinu li Hrvate paprene cijene? Provjerili smo koliko duboko morate posegnuti u džep za skijašku avanturu i koliko košta nova oprema: "Rezervacije se uzimaju već od ljeta"

>> Jandroković: Radnici Montmontaže napokon su na sigurnom

'S obzirom na to da sam prošao rat tu kod nas, tako da je to bilo slično jedno iskustvo', rekao je jedan od radnika koji su stigli iz Libije. 'Svi su dobro, živi i zdravi, svi su popriličan stres pretrpjeli,  zajedno s nama. Na sreću, nikakvih stvarnih problema', rekao je Joško Mikulić, predsjednik uprave Viadukta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene