Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Različite cijene

Kako to misle? Telefonom Radio Taxi jeftini, na ulici skuplji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijene od 4, 90 kuna po kilometru, 9,90 kuna za start počele su se obračunavati od danas za sve usluge ovog udruženja javnih prijevoznika u Zagrebu, te će se primjenjivati isključivo ako ih angažirate - pozivanjem call centru.

Ukoliko pozivom call centru Radio Taxi-ja naručite prijevoz, on će od danas biti jeftiniji. Naime, cijene od 4, 90 kuna po kilometru, 9,90 kuna za start počele su se obračunavati od danas za sve usluge ovog udruženja javnih prijevoznika u Zagrebu, te će se primjenjivati isključivo ako ih angažirate - pozivanjem call centru.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša

Stare cijene ostaju, ukoliko koristite usluge Radio Taxi-ja dolaskom na stajališta, pojasnili su iz Udruženja, poručujući kako je korekcija cijena uslijedila zbog trenutačnog stanja na tržištu te konkurencije u Taxi Cammeo te Orix taksiju koji im uzima dio tržišnog kolača.

>> Radio taxi Zagreb snižava cijene usluga

Pojašnjavaju kako su oduvijek bili najbrži te najveći prijevoznici, a sada će biti i najjeftiniji. Svoj put do korisnika upravo vide u brzini, jer ističu, da njihova konkurencija dolazi 10 - 15 minuta po pozivu na prihvat korisnika, dok je Radio Taxi tu brži, te se odaziva već nakon tri minute.

I nadalje smatraju da je snižavanje cijena ekonomski pogubno i ne vide isplativost, ali su to učinili jer standard građana to očekuje od njih. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene