Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvatska i Srbija osnivaju zajedničku policiju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na današnjem sastanku v. d. glavnog ravnatelja policije Republike Hrvatske Vladimira Fabera i direktora MUP-a Republike Srbije Milorada Veljovića razgovaralo se, među ostalim, o mogućnosti osnivanja zajedničke policijske skupine, potvrdio je načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec.

'Među ostalim razgovaralo se i toj mogućnosti, ali ništa nije dogovoreno', rekao je Borovec večeras za.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kako je država trebala reagirati na slučaj dr. Bosanac? Slika nije dostupna Srpsko tužiteljstvo: Nema optužnice Dr. Bosanac: Ne želim dizati buku jer su 'oni' tada sretniji

Načelnik Kriminalističke policije srbijanskog MUP-a Rodoljub Milović izjavio je za beogradsku Televiziju B92 da su na današnjem sastanku srbijanskog i hrvatskog policijskog vrha razmijenjeni svi operativni podaci prikupljeni u dosadašnjoj istrazi ubojstva Ive Pukanića. Dodao je da postoji prijedlog o osnivanju zajedničke policijske skupine između MUP-a Srbije i Hrvatske radi učinkovitijeg rada i rješavanja slučaja ubojstva Ive Pukanića, ali i budućih kažnjivih djela.

'Naši će sastanci biti intenzivirani svakih nekoliko dana', kazao je Milović, koji je također bio na današnjem sastanku, održanu na području brodsko-posavske Policijske uprave.

Veljović je danas potvrdio da su u Hrvatskoj, među ostalim, osumnjičenicima uhićena i dvojica srbijanskih građana Svetozar Đurović (54) rodom iz Bara, s prebivalištem u Beogradu, i Milenko Kuzmanović (25) iz Beograda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene