Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tko kaže da Ferrari nije automobil za svaki dan?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Amerikanac odlučio je svoj Ferrari FF iskoristiti za prijevoz drva čime je dokazao da je Ferrari automobil koji se može voziti svaki dan i upotrebljavati za npr. gradnju kuće!

Svi znamo da je glavna osobina Ferrari FF modela koju talijanski brend ističe njegova velika zapremnina prtljažnika i pogon na sva četiri kotača zbog koje bez straha možete u veći shopping ili pak ugurati par skija i otići na skijanje. To je jedini Ferrarijev model koji je dovoljno praktičan da biste ga doista mogli voziti svaki dan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubio jednu osobu, ozlijedio 19 Rasistički neredi u SAD-u: Vozač koji se zabio u masu uhićen, dva vojnika poginula Slika nije dostupna Želio je otići POSLJEDNJI RADNI DAN 'Velike su se stvari počele događati u Adamovom životu'

Netko je tako pomislio zašto ne bi prevezao par drvenih dasaka s njime...ako je već toliko praktičan i predviđen za svakodnevnu uporabu. Koliko je zapravo Ferrari FF praktičan kao svakodnevno vozilo sa svojim 'shooting brake' dizajnom karoserije?

E, pa, nedavno je na kameri, putem ekipe s FC stranice DMV Supercar Nation, zabilježen jedan srebrni FF u američkoj saveznoj državi Virginiji čiji je vlasnik njime prevozio drvene daske! Mnogi će vjerojatno viknuti od užasa jer je to pravo svetogrđe ali eto ga, gdje drugdje nego u SAD-u.

Kako izgleda vožnja preko 300 km/h na autocesti – legalno!

Neki će možda misliti kako je cool koristiti Ferrari FF za ovakve upotrebe, jer zašto FF ne bi bio automobil za svaki dan, kako ga i reklamiraju. Međutim, ovo izgleda vrlo opasno s tim drvenim daskama koje strše iz prtljažnika.

Što se tiče vlasnika automobila, ako je već toliko bogat da koristi FF za svaki dan, čovjek bi rekao da bi mogao platiti dostavu za drvo. U svakom slučaju, barem nije pozer kao većina ljudi koji kupe Ferrari i onda ga drže u garaži pod staklenim zvonom.

Jedino što nas zanima jest što bi se dogodilo kad bi vozač samo malo pritisnuo papučicu gasa i oslobodio snagu vrištećeg 6.3-litrenog V12 motora koji dostavlja 651 KS. Pretpostavljamo da bi ostavio veliki nered iza sebe...

A možda će uskoro kupiti i kamp prikolicu pa ćemo vidjeti prizor nešto slično ovom.....

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene