Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je zima tek počela i veselimo se prvim pahuljama (kako tko), pucketanju vatre u pećima i kuhanom vinu , možda je vrijeme da se dodatno zagrijemo mislima na ljeto, sunce, tihe i skrovite uvale, lagani vjetar u jedrima i druženja ….


Vezani članci Slika nije dostupna Imamo odgovor na ljetne vručine! Slika nije dostupna Planirajte svoj godišnji s Ana-om

 

Ovo je dobra prilika da poklonite sebi, svojim bližnjima i dragim osobama tečaj u ANA-i: osnovni, napredni, skiperski. Poklonite si krstarenje do Visa i Lastova ili Mljeta i Korčule, otkrijte Jadranske pučinske otoce, Elafite, a ni Italija nije zemlja daleka ... U svakom slučaju, izbor nije malen!

 

ANA sljedeće godine puni 25 godina rada. Neki bi rekli, nije to puno, ali ako kažemo da je to četvrtina stoljeća…. Hm… ne zvuči malo. Ova brojka i sve više polaznika iz godine u godinu dokaz su dobroga rada i kvalitete.

Iskoristite First minute popuste i veselite se nadolazećim blagdanima i jedrenju koje slijedi uz blagdansku cijenu tečajeva – 20% popusta!

Sve informacije na www.anasail.com
E-mail: info@anasail.com
Tel. 051 711 814

Poslovica kaže : „Ploviti se mora“ - možda i ne mora . Ali zadovoljstvo je neprocijenjivo!

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju