Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rezervirajte termin od 21.06.- 23.06.13. za Osijek i posjet Slavoniji i Baranji jer Vas očekuje spektakl u režiji prekrasnog Hotela Osijek**** i Vašeg Crnog Jajeta.


Samo za Vas 111 organiziramo 3 dana i 2 noćenja s doručkom u Hotelu Osijek uz svečanu slavonsku večeru u tri slijeda gdje će Vam domaćin biti Zvonko Bogdan i njegovi tamburaši, sve to uz 47% popusta!

Vezani članci Dožupan Nikola Blažević s društvom Policija dovršila istragu o večeri u kninskom hotelu: Dožupanu Blaževiću prekršajni nalog, jednoj je osobi tijekom večere stigla i mjera samoizolacije Iva Pem Novosel, epidemiologinja HZJZ-a Epidemiologinja o sve češćim slučajevima masovnog okupljanja mladih: ''Očekuje se od političara - osobito od njih - da budu primjer građanima"

Zvonko Bogdan, skladatelj i interpretator svojim će nas pjesmama uz pratnju vrhunskih tamburaša zabaviti u subotu 22.06.2013 uz svečanu večeru u tri slijeda u hotelu Osijek! Preko starogradskih pjesama, sevdalinki moći ćete uživati uz neponovljivog umjetnika!

Vidimo se!