Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tri mjeseca povoljnijeg korištenja odabranih usluga dostupno je svi novim korisnicima, a novi i postojeći mogu sudjelovati u nagradnoj igri na B.netovoj Facebook stranici te osvojiti zanimljive i vrijedne nagrade.


B.net, vodeći kabelski i telekom operator koji svojim korisnicima pruža uslugu najbrže pristupa internetu u zemlji, za početak godine pripremio je posebnu ponudu za sve one koji odluče postati njegovi korisnici. Tvrtka i dalje nudi najbrži internet u Hrvatskoj bez obračuna i naplate prometa, mogućnost spajanja više televizijskih prijamnika putem jednog priključka i uvjerljivo najbolju kvalitetu slike na tržištu, a odnedavno je ponuda upotpunjena i satelitskom uslugom Total TV putem koje je B.net dostupan na području cijele zemlje. Ukratko, to su najznačajnije prednosti B.neta u odnosu na ostale, odnosno kako se tvrtka našalila u aktualnoj kampanji – glavni su to benetfiti zašto biste trebali razmotriti njihovu ponudu!

Vezani članci Slika nije dostupna B.trek – B.net i News Bar lansirali prvi SF serijal na YouTubeu u Hrvatskoj Slika nije dostupna B.net predstavio poslovne rezultateNovi korisnici lakše će se odlučiti za B.netove usluge kada saznaju što su im sve u B.netu pripremili – u svakom slučaju mogu računati na tri mjeseca povoljnijeg korištenja usluge. Primjerice, oni koji se odluče za kabelsku televiziju moći će pratiti Osnovni paket programa za samo 1 kunu mjesečno sve do 1. svibnja, a istu će cijenu plaćati i oni koji u svoj dom uvedu internetski priključak brzine 3 Mbps. (B.net je i dalje jedini operator na tržištu koji ne uvjetuje internetski priključak posjedovanjem telefonske linije – ako vam je dovoljan samo internet, to je jedino što ćete i platiti!) Sam priključak na mrežu također se plaća samo jednu kunu.
Kako se više od polovice korisnika kod B.neta u pravilu odlučuje za korištenje dviju ili više usluga, oni koji to učine sada jednu će uslugu do početka svibnja koristiti posve besplatno. Za bilo koje dvije usluge iz ponude (kabelska televizija, internet, fiksna telefonija) plaćat će se cijena kao da se koristi samo jedna od njih (79,65 kuna) dok će novi korisnici svih triju usluga (3D paket) do 1. svibnja plaćati samo njih dvije (160,30 kuna). Čak i kada nastupi naplata 3D paketa po punoj cijeni, B.net ostaje najpovoljniji operator na hrvatskom tržištu – nitko drugi za 226,84 kn mjesečno ne nudi bogat izbor televizijskih programa, neograničen internetski promet pri brzinama do 8 Mbps te neograničeno telefoniranje prema svim nacionalnim fiksnim mrežama.

B.net ovom prilikom ponovno poziva korisnike da mu se pridruže i na Facebooku, na njegovoj fan stranici, kao središnjem mjestu komunikacije s korisnicima koje ima sve veću i veću važnost ( www.facebook.com/bnethr ). Tvrtka je bila jedna od prvih u Hrvatskoj koja je prepoznala važnost društvenih mreža te krenula aktivno komunicirati sa svojim postojećim i budućim korisnicima na Facebooku i Twitteru – u što su drugi operatori krenuli mnogo kasnije. Tu je sada i poseban poticaj zašto biste trebali navratiti na fan stranicu B.neta: od danas pa do 14. veljače 2011. samo korisnici Facebooka i fanovi B.neta mogu sudjelovati u posebnoj nagradnoj igri!

Prepoznatljivo zaštitno lice B.neta, Miki, korisnik najbržeg interneta u Hrvatskoj koji je brz poput njegovog "kuma" Olića, fanove na Facebooku dočekuje s još jednim proslavljenim hrvatskim nogometašem – Lukom Modrićem. Svi koji sa svojim prijateljima na Facebooku podijele neki od spotova s Mikijem i Lukom imat će priliku osvojiti jednu od tri vrijedne nagrade: dvije karte za Modrićevu utakmicu u Londonu, s plaćenim smještajem i putovanjem, potom nezaobilazni fantastični gadget, iPad, ili pak prijenosno računalo. Svakoga tjedna dodatno će se na Facebooku podijeliti i vrijedne majice s Lukinim potpisom!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju