Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pojave izvanzemaljskog porijekla u Južnoj Americi postale su toliko učestale da su i izvještaji o zapažanjima tijekom dana skoro pa svakodnevica. Mnogi su uvjereni kako tajna izvanzemaljska baza postoji negdje unutar regije, vjerojatno skrivena u nekom jezeru.


Tako se pojavila video snimka za koju se vjeruje kako sadrži stvaran dokaz izvanzemaljske prisutnosti na Zemlji. Video je snimljen u Peruu, na području znanom kao Santa Rosa de Quives koje vjernici smatraju svetim. Svakog 30. kolovoza hodočasnici dolaze u to područje, te se pretpostavlja da je snimka načinjena negdje oko tog datuma, prošle godine. Biće koje se pojavljuje na snimci nazvano je 'Čovjek iz Quivesa'.

Vezani članci Stampedo u noćnom klubu u Peruu - 3 U stampedu u noćnom klubu poginulo 13 ljudi: Sve je počelo kad je policija došla u nadzor zbog epidemioloških mjera Koronavirus u Peruu Gore nego u Italiji: Peru ima više od 240.000 oboljelih od koronavirusa

Grupa ufologa iz Perua analizirala je snimku, tvrdeći kako sadrži pojavu pravog izvanzemaljskog stvora. Video je provjerila i vlada Perua te paleta znanstvenika s različitih područja.