Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavljanje IE8

Microsoft i Dnevnik.hr na WinDays9

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavljajući svoj novi Internet Explorer8 na hrvatskom jeziku Microsoft između ostalog promovira i funkciju 'Web slice' kao jednu od ključnih noviteta novog preglednika. Za predstavljanje 'Web slice' izabran je Dnevnik.hr. kao jedini hrvatski portal koji je već spreman i razvijen za korištenje nove funkcionalnosti.

Što je Web slice? Slično poput 'Favorites' u koji se dodaju često korišteni linkovi, Web slice omogućava da se u 'Favorites' sprema ne samo link nego dio sadržaja neke stranice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traži se stručno znanje Poruke s Windaysa: Ovo nije doba za pravnike i društvenjake Slika nije dostupna Već do ljeta Windays: U Hrvatsku stižu e-knjige

Konkretno, pomoću 'Web slice' koristeći ga na našim portalima Dnevnik.hr, Sport.dnevnik.hr ili Zadovoljna.com.hr u 'Favorites' je moguće spremiti skraćeni prikaz najnovijih vijesti sa odabranih sajtova. Izabrane vijesti su vam cijelo vrijeme lako dostupne u navigaciskoj traci samog preglednika bez obzira na kojoj ste stranici na webu.

Microsoft predstavlja i aplikaciju Windows Live Writer čiju funkcionalnost predstavlja uz naš Blog.hr. WLW je aplikacija pomoću koje uređivanje svih vrsta sadržaja na blogu (teksta, slika, videa...) postaje najjednostavnije moguće što će u Hrvatskoj ekskluzivno moći koristiti korisnici našeg servisa Blog.hr.

Najavljujemo da ćete na Dnevnik.hr-u uskoro moći skinuti lokaliziranu hrvatsku verziju IE8.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene